Ďakujem Vám za krásne a povzbudivé slová. Prajem Vám všetko dobré v živote. J.K.
DISKUSIA
Ďakujem
Dátum: 24.02.2011 | Vložil: Silvia
Dobrý deň,
chcem sa zapojiť do diskusie:-).Som pracovníčka knižnice v PD a tieto skvelé stránky som objavila pri blúdení po nete:-). Chcem sa Vám pani Jarka, poďakovať za inšpiráciu, musím súhlasiť s Mirkou študentkou pedagogiky:-). Tieto stránky sú naozaj inšpirujúce a skvelé. Ďakujem.
Re:Ďakujem
Dátum: 24.02.2011 | Vložil: J.K.
Pani Silvia, ste veľmi milá. Srdečne ďakujem za Vaše slová. Aj ja Vám prajem veľa síl, entuziazmu a nápadov pri Vašej práci s deťmi. Viem, že robíte s detskými čitateľmi úžasné podujatia, tak Vám prajem zo srdca, nech sa Vám stále darí.
Jarka
perfektné
Dátum: 22.02.2011 | Vložil: Mirka
Dobrý deň, som študentkou piateho ročníka na FHV UMB v Banskej Bystrici. Študujem kombináciu Aj-Sj a musím povedať, že Vaše návrhy sú úžasné. Určite väčšinu z nich použijem v mojej budúcej praxi.
Ďakujem za inšpiráciu :)
Re:pre Mirku
Dátum: 22.02.2011 | Vložil: J.K.
Ďakujem!Veľmi ste ma povzbudili.Prajem Vám veľa šťastia vo vašej budúcej učiteľskej práci.
Hodina literatúry
Dátum: 07.02.2011 | Vložil: Barbora Bystričanová
Lepšie je keď sme na počítačoch a pracujeme s internetom ako kedy sme sa mali učiť v laviciach. Ďakujeme
Super hodiny
Dátum: 01.02.2011 | Vložil: Viky
Pani učiteľka vaše hodiny sú super!!! Vôbec sa nenudíme ale sa zabávame.... a veľmi sa mi dneska páčilo na tvorivom písaní ako sme robili komiksy bola to zábava....
pre Viku
Dátum: 01.02.2011 | Vložil: J.Koníčková
Vika, som úprimne rada, že sa Ti na hodine páčilo. Držím Ti palce, aby si v súťaži komiksov aj niečo vyhrala.
Mojim milým piatakom
Dátum: 13.01.2011 | Vložil: J. Koníčková
Milí moji PIATACI!!!
Som veľmi rada, že sa vám hodiny páčia. Ďakujem všetkým za povzbudzujúce slová. Budem sa snažiť nesklamať vás.
J.K.